werkwijze

Niet blij met waar je bent? Kom in beweging!

werkwijze BEWEEGCoachiNG

Met het coachtraject help ik jou om een gewenst doel te bereiken. Het is jouw doel en samen proberen we dat helder te krijgen. Hoe dat er uitziet, hoe realistisch het is en meetbaar. En bovenal, hoe je de weg ernaar toe kunt ‘bewandelen’ op een wijze die bij jou past. Want het hoeft geen lijdensweg te zijn. Een ontdekkingreis naar jezelf en een meer vitale versie van jezelf op een manier waar je er ook gewoon plezier aan beleeft. En dan gaan we samen op pad om met de juiste verwachtingen dit traject te bewandelen. 

Eerst beginnen we echter met een (kosteloos) kennismakingsgesprek. Zo kun je een gevoel ontwikkelen bij mij als coach. Geeft jou dat een positief gevoel en vertrouwen dan hebben we een goede basis. Mist dat gevoel, dan is het beter verder te zoeken naar iemand waarbij je wel die ‘klik‘ ervaart. Ik stel in het kennismakingsgesprek vragen en natuurlijk kan ook jij allerlei vragen stellen om zo meer te weten te komen en dat gevoel ontwikkelen .

Als je na dit gesprek positief gestemd bent (dat mag je later beslissen hoor), dan doe ik je een voorstel  (coach traject) waarmee ik verwacht dat jij die stappen kunt gaan zetten richting het bereiken van je doel(en).  Afhankelijk van je vraag, ligt dat tussen de 5 en 10 coachsessies. Soms korter, soms wat langer. Dit is ook afhankelijk van wat je zelf wilt. Sommige mensen vinden het fijn om enkele keren per jaar af te blijven spreken, ook als hun doel is bereikt. Gewoon als een soort van APK. Interesse om een afspraak te maken of wil je meer informatie? Bel: 06-26432692 of schrijf een e-mailbericht naar john@phoenixcoaching.nl