Recensies

ervaringsdeskundigen aan het woord!

assertiviteit verhogen

Tijdens mijn voorbereiding voor een mogelijke promotie in mijn werk kwam ik in contact met John Snijder van Phoenix Coaching. We hadden eerst per mail contact en dit was een dusdanig prettig en zakelijk, dat ik besloot dat ik graag deze training bij John wilde volgen.
Doordat de trainingen heel persoonlijk gericht waren kwamen allerlei technieken en gebieden aan bod zodat ik de oefeningen geheel doorleefde; zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Deze trainingen waren zo compleet dat oude beperkingen en onzekerheden konden worden ervaren en doorvoeld en konden worden opgelost en omgezet in effectief nieuw gedrag. 
John combineert persoonlijke gesprekken en oefeningen met daarbij ook lichaamswerk waardoor deze trainingen zo compleet zijn en daardoor een heel goed resultaat geven.
M.

Omgaan met sociale angst

Ik volg systema (zelfverdediging) waar John een uitstekende leraar in is en door sociale angst die ik dagelijks overal ervaarde besloot ik om John in te schakelen als coach en bij een aantal sessies ervaarde ik duidelijk grenzen waar ik nauwelijks over kon komen. Maar hij deed mij inzien dat je ook gewoon oke kan zijn met die muren of dat je er ook met een bocht om heen kan ipv er door heen te rammen wat vele andere psychologen proberen te doen.
Wat anderen met praat therapie of confrontatie therapie niet voor elkaar kregen lukt John veel beter omdat hij het persoonlijk maakt en het omzet in lichaamsgerichte oefeningen waardoor je de les direct kan leren in de trainingsruimte. Mijn angst voor mensen is een stuk gedaald hierdoor. Ik raad iedereen aan om contact op te nemen met John voor de problemen die je ervaart. Hij zal extreem veel tijd besteden om je te helpen en is er ook echt voor je als persoon. Bedankt John!
E.

leven met PTSS

De coaching van John heeft mij heel goed geholpen.
Ik heb PTSS en had daardoor regelmatig last van herbelevingen en paniekaanvallen en sliep slecht. Door de coaching en oefeningen die ik gekregen heb zijn mijn paniekaanvallen verdwenen.
Mijn herbelevingen zijn op de achtergrond en ik slaap weer door.
Mijn leven heb ik weer terug en ik heb de regie over mijn leven weer terug.
Bedankt hiervoor !!!!
C.